Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

4 november 2013

BEAUTY / nuit infinie de chanelNuit Infinie de Chanel - Jullie weten inmiddels vast wel dat ik een zwak heb voor alles wat met Chanel te maken heeft. Of het nu de tijdloze kledingstukken of de luxe lipsticks betreft, het merk Chanel heeft voor mij (en ik ben vast niet alleen!) iets magisch. En nu het november is en die magische tijd van het jaar steeds dichterbij komt (ja, ik doel op de feestdagen) is het absoluut geoorloofd om ons alvast te verdiepen in limited edition kerstcollecties. Ik kan je vast verklappen: zoals altijd is ook deze collectie van Chanel weer een pláátje.

Al heeft Nuit Infinie natuurlijk een glamorous kerstthema, de collectie bevat een aantal erg mooie klassiekers. De producten die er voor mij uitspringen zijn het prachtige oogschaduwpalet en natuurlijk de matte lipsticks. Het oogschaduwpalet is echt het sterproduct van de collectie en heeft heel 'praktische' kleuren die eigenlijk altijd wel geschikt zijn. Het palet bevat bruine en taupe kleuren met een bijna paarse ondertoon die iedereen mooi zullen staan, maar vooral bruine en groene ogen zullen laten spreken.

De collectie bevat nog meer producten waaronder een mooie blush, een Illusion d'Ombre in een donkere bruinpaarse kleur, Fatal, en een mascara met bronzy glitters waar ik erg benieuwd naar ben. Maar als ik moet kiezen uit de collectie (en dat moet, want alles is simpelweg geen optie) dan zou ik gaan voor de Rouge Allure Velvet in La Désirée en het Charming oogschaduwpalet. Maar let's face it, waarschijnlijk is zelfs dat teveel gevraagd voor mijn bescheiden portemonnee.
Is er een speciale collectie waar jij naar uitkijkt dit najaar?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Chanel.com

3 opmerkingen :