Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 november 2013

DETAILS / all black


All black - Twee van mijn nieuwste aanwinsten, allebei in het zwart. De veterlaarsjes lijken erg veel op deze laarsjes die jullie al eerder zagen. Dit soort schoenen doet een beetje ouderwets, 'Mary Poppins'-achtig aan en dat kan ik erg waarderen. En omdat ik ze zo leuk vind, kon ik de verleiding niet weerstaan toen ik deze betaalbare zwarte variant tegenkwam. Het tasje is geïnspireerd op de bekende Céline Trio (tenminste, zo ziet 'ie er wel uit) en is eveneens erg betaalbaar.Veterlaarsjes Anna Field (hier) / Tas H&M (hier)

Vanmiddag de volledige outfit!

Liefs,
Antoinet

P.S. like ook de facebookpagina om op de hoogte te blijven van mijn blog!

2 opmerkingen :