Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

29 november 2013

DETAILS / cross earrings


Cross earrings - Ik droeg altijd veel grote, sierlijke oorhangers, behalve de laatste tijd. Afgelopen jaar ging mijn voorkeur steeds vaker uit naar kleine, simpele sieraden. Subtiel, waardoor het niet de aandacht opeiste en de nadruk in mijn outfit lag op de kleding. Kleine knopjes, die alleen opgemerkt zouden worden door iemand met veel oog voor detail. Want eenvoudig, kwam ik tot de conclusie, heeft ook zo zijn charme. Totdat ik deze oorbellen tegenkwam.

Ze deden me denken aan de mooie collectie van Dolce & Gabbana die ik jullie al eerder liet zien. Die collectie zit vol met goud, opvallend en protserig. Ineens leken grote gouden kruizen in mijn oren me helemaal niet zo'n gek idee. Sterker nog, toen ik deze goud met zwarte kruisjes zag twijfelde ik geen moment. Het was even wennen, want wat bungelen grote oorbellen eigenlijk! Inmiddels draag ik ze al een paar dagen met veel plezier en voel ik ze niet meer zitten. Jep, mijn liefde voor grote oorhangers is weer helemaal terug!


Oorhangers / I am

Liefs,
Antoinet

4 opmerkingen :