Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

14 november 2013

DETAILS / some new items


Some new items - Een verzameling van enkele nieuwe items uit mijn kledingkast, waarvan ik vond dat ze nog wel een speciaal plekje verdienden op 't blog. De sjaal was nog een verjaardagskadootje, de rest kocht ik afgelopen week. Ik schreef al eerder over de coltrui als trend en ik kocht dit mooie basic exemplaar bij Zara. Nog zo'n altijd-goed basic item: een simpel zwart vest. En als klapper natuurlijk de over knee laarzen, die jullie hier al eerder zagen en waar ik ontzettend blij mee ben!


Coltrui Zara (hier) / Vest Costes (zoals deze) / Sjaal Mark Adam (zoals deze) / Laarzen Zara (hier)

Liefs en tot morgen,
Antoinet

p.s. like ook de everydayCHIC facebookpagina!

2 opmerkingen :