Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 november 2013

INSPIRATION / hanna stefanssonHanna Stefansson - De blog van Hanna Stefansson is er één die ik nog maar net ontdekt heb. Ik ontdekte haar via Pinterest en dat is maar goed ook, want haar blog an sich spreekt me niet zo aan. De lay-out vind ik erg onrustig en onoverzichtelijk (of misschien is mijn beeldscherm te klein). De inhoud van haar blog is echter wél om over naar huis te schrijven.

De stijl van fotografie die ze voert op haar blog kan ik erg waarderen. Een voorproefje daarvan konden jullie hier al zien. Veel sfeervolle, horizontale foto's (jullie hebben vast al gemerkt dat ik van liggende foto's houd) en het onderwerp van de foto is vaak off-centre. Ter inspiratie verzamelde ik een aantal recente foto's van haar blog, waarin fashion en fotografie wat mij betreft heel mooi samenkomen.


Wat vinden jullie van haar blog en stijl?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: hanna.metromode.se

10 opmerkingen :

 1. Ze maakt echt geweldige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zij heeft inderdaad hele mooie outfits, maar jouw blog is ook heel erg leuk! Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfits en hele gave foto's!! Bedankt voor de tip, De layout van haar blog vind ik ook niet erg overzichtelijk of mooi inderdaad;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze maakt inderdaag hele mooie foto's ja! Opzich vind ik haar blog wel oke, alleen die tekstjes beneden maakt het wel onrustig. Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kende haar ook nog niet maar wat een leuke stijl heeft ze!  www.style-chameleon.com

  HAIRTREATMENT GIVEAWAY

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kende haar dus ook niet, maar inderdaad, super inspiratie! thanks for the tip

  BeantwoordenVerwijderen