Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

10 november 2013

INSPIRATION / jongensdroom


Jongensdroom - Een paar dagen geleden kocht ik de nieuwste Glamour, het decembernummer alweer. December, ik moet er nog even aan wennen. Naar mijn idee is de herfst namelijk nog maar net begonnen. December, dat betekent kerst, kaarsjes, sneeuw, ijs en vooral: winter. Wat gaat de tijd snel voorbij!

Ik vind dat deze Glamour een aantal heel mooie editorials bevat, waarvan ik Jongensdroom graag met jullie wil delen. Zoals de naam al aangeeft bestaat het voornamelijk uit kleding geïnspireerd op mannenmode. Mooie klassiekers, zware stoffen, camel, tweed en ruiten: heel chic, een beetje preppy en eigenlijk behoorlijk draagbaar.
Glamour NL december 2013, p. 138-145.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

3 opmerkingen :

  1. Mooie editorial! Die sweater op de laatste foto lijkt me perfect voor een rustige zondag (of nou ja, elke andere dag mss ook ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wat gaat de tijd snel hé, kreeg net ook het december nummer van de Elle op de mat! Maar hele gave editorial love that style!!! Liefs,Emma♡

    BeantwoordenVerwijderen