Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

12 november 2013

MAKEUP / all black


All black - Dit is het derde en laatste deel in een kleine serie met het thema 'all black'. De eerste twee kun je hier en hier vinden en zoals ik al vertelde maakte ik deze naar aanleiding van de winactie die COTTDS organiseert in samenwerking met Canon. In dit artikel laat ik een all black makeup look zien en licht ik toe wat het idee is achter mijn bijdrage aan de winactie.

Fotografie is iets wat ik altijd al erg leuk heb gevonden. Het is zelfs één van de redenen waarom ik een blog ben begonnen! Het leuke van een blog is dat ik fotografie kan combineren met twee andere grote hobby's van mij: mode en beauty. Ik kan veel creativiteit kwijt in mijn blog, maar daarnaast zou ik nog graag zien dat everydayCHIC meer is dan alleen een hobby. Ik hoop dat ik everydayCHIC op een professionele manier kan gebruiken voor datgene waar ik voor opgeleid ben en waar ik mijn werk van wil maken: het schrijven van teksten.

Ook al staat everydayCHIC nog geen drie maanden online, ik hoop natuurlijk dat ik dit blog kan blijven verbeteren en dat het een opstapje is naar meer. Eén van de manieren waarop ik mijn blog zal kunnen professionaliseren is ongetwijfeld met het aanschaffen van een betere camera. Ik heb momenteel een Canon SX40 HS, wat absoluut geen verkeerde camera is, maar ik wil al langere tijd heel graag een Canon spiegelreflex. Met een spiegelreflexcamera zal ik op een veel creatievere manier foto's kunnen maken en bijvoorbeeld kunnen spelen met scherptediepte en (weinig) licht.

Niet zo gek dus dat ik erg enthousiast werd van de COTTDSXCANON winactie en met alle plezier meedoe. De opdracht is het creëren van de perfecte all black-look. Naast de look zelf gaat het bij de winactie ook om creativity en effort en daarom leek het me een leuk idee om een drieluik te maken met all black als thema. Allereerst een all black makeup look, als tweede all black accessories en tenslotte een all black outfit. Samen zorgen ze wat mij betreft voor een perfect all black totaalplaatje.

Over de make-up: een all black makeup look zou natuurlijk niet all black zijn zonder een zwarte lipstick. Speciaal voor deze look kocht ik daarom een zwarte lipstick en creëerde ik een edgy, smoky look. Lekker zwart, donker en een tikje gothic. Draagbaar? Nah, niet echt... maar wel heel leuk voor de foto, toch?


Fingers crossed!

Liefs,
Antoinet

p.s. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

4 opmerkingen :

  1. Mooie foto's!!! Xx The Fashiournalist

    http://thefashiournalist.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ! je lipstick zit er mooi strak op !

    http://thefashiournalist.com/

    BeantwoordenVerwijderen