Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 november 2013

OUTFIT / all black


All black - Vanmorgen zag je al een voorproefje van mijn outfit en ik laat je nu graag de rest zien. Ik was geïnspireerd om eens voor een all black outfit te gaan door deze winactie van COTTDSxCanon. Ik draag zelden een compleet zwarte outfit, omdat ik toch al snel de neiging heb er iets van grijs of donkerrood aan toe te voegen. Des te leuker om de uitdaging eens aan te gaan. Plus, ik wil gewoon heel graag die camera winnen!

Hoe anders zou ik de all black outfit invullen dan met mijn favoriete zwarte jeans. Belangrijk bij het dragen van alleen zwart, is dat je het interessant houdt door te werken met verschillende stoffen en structuren. Ik combineerde de jeans daarom met een zachte gebreide trui en leren items. Het is een vrij stoere outfit geworden, dus voor de finishing touch zorgde ik voor een stel übervrouwelijke rode lippen. Wat vinden jullie van mijn all black outfit?Jacket New Look (hier) / Trui Mango (zoals deze) / Jeans Zara (zoals deze) / Tas H&M (hier) / Schoenen Anna Field (hier) / Horloge Casio (hier)

Liefs,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

4 opmerkingen :

 1. Super leuke outfit!! Met zwart zit je altijd goed :)
  Ik volg je nu op Bloglovin, Instagram en Twitter

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helemaal zwart draag ik nooit, vind ik saai

  BeantwoordenVerwijderen