Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

11 november 2013

OUTFIT / black, grey & pink


Black, grey & pink - Herinner je je deze jas nog? Ik kocht 'm al een tijdje geleden, maar had 'm nog niet eerder aan gehad. Maar het is nu echt kouder aan het worden, dus leek het me heerlijk deze winterse jas eindelijk aan te trekken. Ik combineerde 'm met mijn roze wollige trui en nieuwe zwarte over knee laarzen. (Heeej, zei ik laatst niet dat ik die nog heel graag wilde hebben? Nou, voilà.)Jas H&M (hier) / Trui H&M (hier) / Rok H&M (hier) / Tas H&M (hier) / Laarzen Zara (hier)

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. like ook de everydayCHIC facebookpagina!

10 opmerkingen :

 1. Hele mooie outfit, je rokje is erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi! Gave jas ook <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel voor je lieve reactie. Ik vind haar los op foto's ook vaak heel mooi. Maar ik vind je knot hier ook wel chic. Mooi trouwens dat rokje en die trui bij elkaar. Lekker herfstig (:

  Ik hoop dat je nog eens langskomt, liefs,

  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie laarzen! Die wil ik ook wel ;)

  Liefs, Wieke

  www.forthesakeoffashion.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen