Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

1 november 2013

UNPUBLISHED / october


October - Aan het einde van de maand is het altijd leuk om even terug te blikken op de outfits die ik droeg. Daarom vandaag een recap van alle outfits van oktober, maar wel met foto's die ik nog niet eerder publiceerde. De vorige keer dat ik dat deed kwamen er positieve reacties, dus ik dacht: let's do it again.

De dagen worden kouder en dat was afgelopen maand al goed te merken. Ondanks die paar verdwaalde zachte dagen heb ik al vaak mijn winterjas plus bijpassende sjaal van de kapstok moeten halen. En blote voeten in schoenen zijn niet echt meer een aanrader. Wat me opvalt als ik deze foto's terugkijk? Ik droeg lekker veel warme truien en opvallend veel zwart, grijs en donkerrood. Eens kijken of ik komende maand daar eens wat variatie in ga aanbrengen.

Klik op de foto's om naar het bijbehorende artikel te gaan. Voor een volledig overzicht van al mijn outfits kun je ook altijd een kijkje nemen in het lookbook. Het artikel dat bij bovenstaande foto hoort vind je hier.
Heb je een favoriet van deze maand?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. help me aan een extra like op Facebook! De pagina van everydayCHIC vind je hier.

9 opmerkingen :