Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

23 november 2013

VIDEO / happy holidays


Happy holidays - Ik werd er helemaal vrolijk van, toen ik dit feestelijke filmpje zag. Net als veel andere merken (zie vorige week) brengt ook H&M een speciale collectie uit voor de feestdagen, inclusief een heuse korte film. H&M heeft de beste modellen weten te strikken voor de campagne en koos een prachtig klassiek landhuis als decor. Enjoy!

   

De gehele collectie kun je hier vinden.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: H&M.com

3 opmerkingen :

  1. Dat hebben ze leuk gedaan, zo kom je wel lekker in het sfeertje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik werd er ook heel blij van! Zin in de kerstdagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook heel erg veel zin in de feestdagen, nu nog sneeuw er bij!

    BeantwoordenVerwijderen