Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

2 november 2013

VIDEO / how to plaid


How to plaid - Herinner je je deze post nog? Ik vind ze ontzettend leuk, de geruite blouses, en gek genoeg heb ik er nog steeds geen aangeschaft. Deze video overtuigt me ervan dat ik dat binnenkort toch echt eens moet doen. Er zijn zoveel leuke manieren om de geruite blouse te combineren! Het lijkt me vooral leuk om te 'spelen' met het mixen van prints. En oh ja, ik móet ook echt een mooi paar zwarte over knee laarzen hebben.


   

Geniet van je weekend!

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: thechrisellefactor.com

1 opmerking :

  1. love ur blog! would you like to follow each other?
    following you now

    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    BeantwoordenVerwijderen