Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

15 december 2013

INSPIRATION / chaloth


Chaloth - Een nieuwe favoriet van mij, de blog van Charlotte Hellberg. Deze designer en fashionblogger heeft gek genoeg niet eens zo heel veel volgers, maar wel een ontzettend goede stijl. Klassiek en minimalistisch, zonder dat het saai wordt. Ze is Zweeds, dat lijkt sowieso een garantie voor een goede smaak én dat heeft als voordeel dat haar blog momenteel vol staat met mooie, winterse plaatjes.

Haar blog heeft een leuke afwisseling tussen inspiratievolle editorials en haar eigen outfits. Ik vind haar outfitfoto's overigens heel mooi, met veel oog voor detail. Af en toe gooit ze er een zwart-witfoto tussen, wat ik stiekem wel een heel leuk effect vind hebben. Ter inspiratie verzamelde ik wat mooie, recente outfits van haar.
Wat vinden jullie van Charlottes blog en stijl?

Liefs,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Chaloth.se

6 opmerkingen :

 1. Heel erg mooi, vooral die eerste jas, prachtig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad erg mooi! Ik hoop ook op zulke mooie winterse plaatjes ;)

  XDiah
  http://haveaswiminacalmsea.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Er zijn zulke goeie bloggers op de wereld! Leuk om weer eentje gevonden te hebben, zelfs leuker omdat ze juist niet zo veel volgers heeft ;)

  x J. http://iatenoodlesforbreakfast.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldige blog inderdaad!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk ik kende haar nog niet!
  Jou blog trouwens ook niet maar ook die vind ik heel leuk :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen