Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

10 december 2013

OUTFIT / black turtleneck


Black turtleneck - Dit is een outfit die niet per se trendy is, maar volgens mij ook nooit uit de mode zal raken. Een zwarte gebreide trui (overigens nu wel heel hip door de oversized fit en de col die er aan vast zit) met kabelpatroon, een bootcut jeans met een klein beetje wijduitlopende pijpen en zwarte, puntige hoge hakken. Als je jezelf dit als uniform zou aanmeten, denk ik dat je er nooit 'uit de tijd' bij loopt. Erg spannend zou dat natuurlijk ook niet zijn. Maar mocht je het niet meer weten, dan is de combinatie van zwart met spijker er eentje waar je altijd op terug kunt vallen.Coltrui H&M / Jeans Cars / Laarsjes H&M / Oorbellen H&M

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden! Denk je ook dat dit een tijdloze combinatie is?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

1 opmerking :

  1. Sweet Blog site. I dig the blog:)    http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

    BeantwoordenVerwijderen