Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 december 2013

SHOPPING / de leukste schoenen voor maar 9,95


De leukste schoenen voor maar 9,95 - Wàààt? Ja echt, al deze schoenen zijn nu super affordable. Sommige zijn zelfs afgeprijsd van meer dan honderd euro, maar ze zijn nu allemaal nog maar een tientje. Persoonlijk vind ik het superleuk om voor dit soort prijsjes leuke schoenen te scoren. Maar liefst drie paar van de selectie hieronder heb ik stiekem al in mijn bezit en ik zit zelfs te overwegen of ik niet nog een paar zal aanschaffen...

Met de feestdagen die eraan zitten te komen is een extra paar mooie hakken nooit weg en zeg nou eerlijk: 9,95, daar kun je je niet echt een buil aan vallen, toch? Sommige hakken zijn wel gruwelijk hoog (en dan heb ik nog de meest bescheiden exemplaren uitgezocht), dus misschien niet echt geschikt voor elke dag. Toch zitten er ook schoenen bij waar je zeker meer plezier van gaat hebben dan alleen op oudejaarsavond. De schoenen op bovenstaande foto draag ik regelmatig en lopen ondanks hun hoogte erg comfortabel!


Al deze schoenen (en nog veel meer) vind je hier voor maar 9,95. Nelly.com bezorgt je bestelling gratis en heeft deze maand ook nog eens elke dag een leuke actie. Aanrader dus!

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

3 opmerkingen :

  1. bedankt voor de tip! Ik ga direct kijken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten een aantal hele mooie tussen, ik zal meteen eens even op de site kijken!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen