Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

6 december 2013

SHOPPING / warme wollen truien


Warme wollen truien - December is natuurlijk dé maand voor mooie feestjurkjes en hoge hakken, maar er is ook helemaal niks mis met lekkere warme truien. Helemaal met dit weer trek ik het allerliefst iets aan dat comfortabel en warm is en waarmee ik fijn op de bank kan kruipen. Kaarsjes aan, warme chocolademelk erbij... dan hoor je mij niet klagen. En laat de postbode dan maar in weer en wind mijn volgende pakketje bezorgen. Onderstaande truien zijn allemaal van wol, heerlijk warm en nu voor een speciale prijs van 27,99. Daar kom ik de winter wel mee door.

Alle truien Mango, kun je hier vinden voor 27,99.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: Mango.com

3 opmerkingen :

  1. Jammer dat truien al snel duur zijn.. December is al zo'n 'uitgeefmaand'. Daarin tegen zijn ze wel mooi:) XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sweet Blog site. I dig the blog:)    http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

    BeantwoordenVerwijderen