Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

2 december 2013

UNPUBLISHED / november


November - Het is alweer december! En dat betekent nog even een terugblik op de afgelopen maand en de outfits die ik droeg. Ik kan bijna niet geloven dat november alweer voorbij is. En nu het december is, kunnen we ons vol overgave storten op de aankomende feestdagen. Dat betekent inspiratie voor feestelijke outfits, met mooie kerstjurkjes en veel te hoge hakken, maar natuurlijk ook knusse warme truien en dikke jassen en sjaals. De winter komt eraan en ik heb er zin in.

Maar voordat het zover is, laat ik jullie nog een keer mijn outfits van november zien, in de vorm van niet eerder gepubliceerde foto's. Klik op de foto om naar het bijbehorende artikel te gaan. Het artikel dat bij bovenstaande outfit hoort, vind je hier. Wat is jullie favoriet van afgelopen maand?


Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

5 opmerkingen :

 1. Grijze jas, grijze trui, zwarte jeans. Dat is mijn lievelings! :) Mooie tas!

  x Linda

  http://flowerchildlinda.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie outfit! mooie foto's
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n mooie looks! Love the burgundy items!
  www.lcnoir.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je schoenen super gaaf...
  Leuke blog heb je!

  New blogpost: webshop

  BeantwoordenVerwijderen