Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 december 2013

UPDATE / genomineerd


Genomineerd - Mijn blog is deze maand genomineerd door Stylefruits als Insiders Tip van de Maand! Ik voel me vereerd, juist omdat everydayCHIC nog maar net drie maanden online staat. Voor mij is het erg motiverend en een bevestiging dat ik op de goede weg zit. Daarom ook even een bedankje aan jullie, mijn volgers, omdat jullie mijn blog elke dag bezoeken en de leukste reacties achterlaten. Bedankt daarvoor, ik word er namelijk oprecht heel blij van!

Ik zou het super leuk vinden als jullie me extra willen supporten door te stemmen op everydayCHIC als je favoriete blog. Dat kun je doen op deze pagina: klik. Dankjewel!

3 opmerkingen :

  1. Gefeliciteerd, wat een resultaat al:) XO

    p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sweet Blog site. I dig the blog:)    http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

    BeantwoordenVerwijderen