Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

9 december 2013

VIDEO / h&m ss 2014


H&M SS 2014 - Misschien dat je het nog niet door had, maar H&M is toch wel zo'n beetje mijn favoriete winkel. Dat komt doordat ik er eigenlijk altijd kan vinden wat ik zoek en ik weet zeker dat ik er nooit teveel betaal. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon heel goed en dat is met mijn bescheiden studentenbudget alleen maar fijn. En omdat H&M in mijn ogen niet veel verkeerd kan doen, deel ik ook regelmatig leuke items, aanbiedingen en natuurlijk nieuwe collecties van het merk. Vandaag kwam H&M uit met hun nieuwe lookbook voor aankomend voorjaar en ik kon niet wachten om de video met jullie te delen.

   

Zien jullie al uit naar de voorjaarscollecties, of wacht je liever eerst nog even de winter af?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

3 opmerkingen :

 1. Ik moet nog mijn wintergarderobe nog verversen dus ik wacht nog eventjes hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sweet Blog site. I dig the blog:)  http://www.jollychic.com/?a_aid=SIRIUSIT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind de video heel leuk maar de collectie valt me best wel tegen, totaal niet mijn stijl.
  Volgende collectie beter :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen