Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 januari 2014

INSPIRATION / new year new trendsNew year new trends - Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat 2014 ons allemaal veel vreugde, gezondheid en geluk brengt. 2013 was een jaar dat in meerdere opzichten anders liep dan ik had verwacht. Het was ook het jaar waarin ik, na lang overwegen, mijn nieuwe blog startte. Met amper vier maanden op de teller vond ik het nog wat voorbarig om een heuse terugblik te schrijven, dus dat bewaar ik nog even tot eehm... volgend jaar. Na een kleine kerstvakantie ga ik dan ook weer over tot de orde van de dag, en dat is jullie inspireren met nieuwe trends, outfits en andere dingen die ik het delen waard vind.

H&M begint het jaar fris met alvast een nieuwe voorjaarscollectie. Basic en klassieke items in zwart en wit, met geel als kleuraccent. Grafische prints en een modern en vrouwelijk silhouet. Ik word er vrolijk van en ik hoop jij ook!Alle items uit de collectie kun je hier vinden. Mijn favoriet is de gele jas, wat vind jij?

Liefs en een fijn weekend,
Antoinet

Bron afbeeldingen: hm.com

1 opmerking :

  1. Anne van Ommeren4 januari 2014 om 20:13

    Jaa, Gelukkig Nieuwjaar! :)
    Een jaar met veel moois hopelijk. Dit is al een goed begin.
    Laat ik nu net wel als voornemen hebben niet zoveel geld uit te geven :|

    BeantwoordenVerwijderen