Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

31 januari 2014

OUTFIT / winter weather


Winter weather - Het is nu denk ik wel duidelijk waar in Nederland ik woon, aangezien Groningen volgens mij de enige plaats is waar het afgelopen week heeft gesneeuwd. Het was echt freezing cold en het waaide gigantisch, maar dat hield me natuurlijk niet tegen om even met mijn nieuwe camera de winterse wereld in te gaan en wat leuke plaatjes te schieten.
Jas, jeans en tas H&M / Turtleneck Sutherland / Schoenen C&A / Sjaal Mark Adam

Liefs,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

4 opmerkingen :

  1. Wow, ligt daar serieus zoveel sneeuw? Prachtig tasje! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wou dat ik in groningen woonde! heb liever de sneeuw dan de regen ;) x

    BeantwoordenVerwijderen