Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

27 februari 2014

BEAUTY / shea by the body shopShea by The Body Shop - Dit is zonder twijfel mijn favoriete lijn van The Body Shop. Mijn verzameling shea-producten begon met een kleine body butter. Niet lang daarna volgde de body mist, want naast dat het gewoon fijne producten zijn, is het vooral de geur van deze lijn die het bijzonder maakt. Ik vind het vrij moeilijk om geuren te omschrijven, maar ik zou zeggen dat deze geur zacht is, warm en rustgevend. Ik spray de body mist vaak op voor het slapen gaan, maar ook regelmatig overdag. Zoals je wel een beetje kunt zien, ik heb de producten al met veel liefde gebruikt. 

Wat je hierboven ziet is alles wat ik van de lijn heb, maar ze hebben nog wel meer producten. Zo is er nog niet zo lang geleden ook een eau de toilette bij gekomen, die wel een uitstekende aanvulling zou zijn op mijn body mist. Ook nog op mijn verlanglijstje staan de body scrub en een fullsize whip body lotion. Ik merk namelijk dat die laatste wel heel fijn is: zacht, verzorgend, trekt lekker snel in en natuurlijk laat ook deze een heerlijke geur achter. Ik zou zeggen, ga binnenkort gewoon even ruiken bij The Body Shop.

Liefs,
Antoinet

1 opmerking :

  1. Dit is echt een fantastische lijn, heerlijke geur en lekker verzorgend!

    BeantwoordenVerwijderen