Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

19 februari 2014

INSPIRATION / elena perminova in paris


Elena Perminova in Paris - Jullie hebben me er al vaker over gehoord, maar zo nu en dan bezoek ik de website Le 21ème en elke keer opnieuw verwonder ik me over de fantastische fotografie. Dit is hoe ik fotograaf zou willen zijn, met zoveel oog voor detail en compositie. Meestal hebben de foto's een soort anonimiteit over zich, zelfs (of juist) wanneer het een 'beroemdheid', zoals in dit geval Elena Perminova, betreft. De aandacht gaat naar de details, gezichten staan er vaak niet of slechts ten dele op. Love this picture.

Bekijk ook Le 21ème in Paris en Anonymous.

Liefs,
Antoinet

Bron foto: le-21eme.com

4 opmerkingen :

 1. Wauw wat een mooie foto's staan er op de site! Inderdaad heel mooi, hoe ze de details ook op de foto zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beautiful photo, love the bag X

  http://istylethereforeiiwear.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook prachtige foto's, bezoek ook vaak de site!

  BeantwoordenVerwijderen