Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

2 februari 2014

INSPIRATION / january


January - Ik kon niet wachten om de inspiratie van deze maand te delen, want ik heb afgelopen weken echt ontzettend veel op Pinterest geplaatst. Ik denk dat het internet afspeuren een goede manier was om die saaie, grijze en koude januaridagen door te komen, of misschien had ik gewoon extra veel behoefte aan inspiratie. Anyway, kun je ook wel wat inspiratie gebruiken, dan vind je hieronder een ruime selectie.


Twee dingen die ik van deze inspiratie kan leren:
1. Ik moet vaker iets op mijn hoofd dragen, want een hoed maakt letterlijk e-l-k-e outfit beter.
2. Het is absoluut tijd om me eens te wagen aan de winter whites of in ieder geval de -greys.

En dan nog iets: ik merk dat mijn stijl steeds minimalistischer, simpeler en meer basic wordt, is it me of hebben meer mensen daar 'last' van?

Liefs,
Antoinet

Bron afbeeldingen: via Pinterest
Bovenstaand beeld: Collagevintage.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten