Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

9 februari 2014

INSPIRATION / mydubio


MyDubio - De blog van Joyce Croonen kende ik eigenlijk al een tijdje, maar is de laatste tijd gaan behoren tot mijn favorieten en daarom kon ik het niet laten deze toch even met jullie te delen. Van haar outfits tot haar DIY's en de interieurinspiratie die ze deelt: alles straalt perfectie uit en een eenheid van stijl waar ik best jaloers op kan zijn. Haar stijl is minimalistisch, stoer en basic. Ze draagt veel zwart, wit en grijs, gecombineerd met spijker, maar - en dat is heel knap - ze weet het op zo'n manier te doen dat toch elke outfit anders is. Ik vind het verfrissend, en het zorgt er voor dat zelfs ik verlang naar een garderobe die clean is, kleurloos en basic.


Wat vinden jullie van de stijl van Joyce?

Liefs
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'.

Bron afbeeldingen: MyDubio.com

3 opmerkingen :

  1. Aah super lief! Wat een compliment :) Thanks meis!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love those black pants on the second pic (are they made of leather?)

    Kisses from www.withorwithoutshoes.com

    Today I bring you very Comfy and Cozy outfit...mixing wool and denim!!


    BeantwoordenVerwijderen