Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 februari 2014

MAKEUP / papaya punch


Papaya Punch - Groningen verandert steeds meer in een utopia voor shopliefhebbers. Tenminste, als je van fashion en beauty houdt. (Laten we het maar niet hebben over alle leuke exclusieve interieur- en etenswarenboetiekjes die failliet gaan, of grote boekwinkelketens.) Onlangs opende hier al een groot filiaal van Bershka, en afgelopen week kwam ik erachter dat de leukste beautywinkel ever zich heeft gevestigd aan de Oude Boteringestraat. Het was helaas al na sluitingstijd, dus ik ging direct de volgende dag terug om de winkel uitgebreid te bewonderen (and I'm not even kidding).Wat zo leuk is aan deze winkel? De Beau make-up store verkoopt alles waarvan je op beautyblogs kunt lezen dat het fantastisch is, maar wat je in de Nederlandse winkels gewoon niet kunt vinden. Sleek, Real Techniques en Embryolisse, om een paar merken te noemen: ik hoef het nu niet meer op de gok online te kopen, nadat ik uren reviews en swatches gegoogled heb om een béétje een idee te krijgen van de kleur of textuur. Ik kan het nu gewoon lekker zelf proberen, in de winkel.

Dat heb ik dus ook gedaan. Sorry, personeel van Beau en Skins Cosmetics, voor als ik al te enthousiast alle testers in mijn handen heb gehad en over diezelfde handen heb uitgesmeerd. En hoed je, want ik kom binnenkort zeker terug voor meer.

Op de foto's: Sleek blush in Flushed en Sleek lipstick in Papaya Punch.

Liefs,
Antoinet

P.S. like ook de everydayCHIC facebookpagina!

2 opmerkingen :

  1. Klinkt goed! XO

    p.s. op Valentijnsdag mag ik twee mensen gelukkig maken met een infinity ketting. klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen