Deze blog wordt niet meer geĆ¼pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

26 februari 2014

OUTFIT / grey and blue
Grey and blue - Wat is het ineens mooi weer geworden! Ik had het niet van mezelf gedacht, maar daar sta ik dan toch: eind februari, gewoon met blote voetjes in hooggehakte schoentjes. Schoenen waar overigens voor geen meter op te lopen valt, dus ik heb ze alleen even aangehad voor deze foto's. Ondanks dat genoot ik ervan dat het Ć¼berhaupt mogelijk was deze aan te trekken, want ik had verwacht het nog wekenlang te moeten doen met warme sokken en boots. Zou het voorjaar dan echt nu al zijn begonnen? En wat vinden we daarvan?

Liefs,
Antoinet

Jas H&M (hier) / Boyfriend jeans H&M (zoals deze) / Trui H&M (zoals deze) / Hoed Parfois (zoals deze) / Schoenen onbekend (deze zullen wel heel goed lopen).

5 opmerkingen :