Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

12 februari 2014

OUTFIT / grey coat

Grey coat - Ik ben helemaal into grijs momenteel, ik draag bijna niets anders meer. Ik vind het gewoon de ideale winterkleur, het past bij alles en vooral lichtgrijs staat heel fris, vind ik. Na al die grijze outfits van de laatste tijd vond ik dat het wel weer eens tijd was voor een beetje kleur. Daarom koos ik vandaag voor een kakikleurige pantalon met jacquard structuur in combinatie met aubergine veterlaarsjes. Maar ik kon het natuurlijk niet laten er alsnog flink wat grijs tegenaan te gooien, mede omdat ik deze winterjas nog lang niet zat ben. Ook de coltrui draag ik graag, lekker comfy en warm.

Liefs,
Antoinet

Jas H&M (hier) / Coltrui Zara (zoals deze) / Broek Primark / Schoenen Sacha (zoals deze) / Tas H&M (zoals deze)

7 opmerkingen :

 1. I love total grey!!
  Nice coat!!


  http://the-haute-strawberry.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heel mooie look!! Grijs is fijn! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elegant coat! Love the grey color! Lately I'm seeing way too much black everywhere...

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gave jas!! Mooi gecombineerd ook <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen