Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

15 februari 2014

OUTFIT / the pinstripe suit
The pinstripe suit - Onlangs schafte ik dit pak aan, niet alleen omdat het 1. super afgeprijsd was en 2. pinstripe dit seizoen heel erg in is (en tegelijkertijd heel tijdloos), maar ook omdat het 3. gewoon als gegoten zit. De lengte en schouders van het jasje lijken wel gemaakt voor mijn figuur. Ik heb in verhouding een kort bovenlichaam, smalle schouders en lange benen. Doordat het jasje wat langer valt, net onder mijn heupen, brengt het de boel wat beter in balans. De broek kocht ik expres een klein beetje slouchy, zodat het geheel heel comfortabel zit.

Zoek je nog een pak, dan wil ik je dit duo van harte aanbevelen. De kleur is heel donkerblauw en de stof is mooi en soepel (geen wol, dus ook geen gekriebel). Voor de kwaliteit die je krijgt is het echt een koopje, aangezien je voor de broek en het jasje samen nog geen dertig euro betaalt. Een perfect pak komt altijd van pas en het leuke is dat je beide items ook prima los kan dragen. Wat vinden jullie van het pak? 

Liefs
Antoinet

Jasje Mango (hier) / Broek Mango (hier) / Trui H&M (zoals deze)

7 opmerkingen :