Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

17 februari 2014

SHOPLOG / keuken, interieur, beauty (action)

   

Shoplog - Ik heb mijn allereerste filmpje opgenomen! In dit filmpje laat ik jullie zien wat ik afgelopen week gekocht heb bij de Action. Het is echt de eerste keer dat ik zoiets gedaan heb en ik ben nog niet helemaal (of helemaal niet) tevreden. Het is behoorlijk confronterend om jezelf op deze manier terug te zien en te horen, maar dat is niet erg. Ik denk dat ik er alleen maar van kan leren en ik heb al een flink aantal punten die ik wil verbeteren voor een volgende keer. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, als jullie nog tips hebben dan hoor ik het graag!

Liefs,
Antoinet

3 opmerkingen :

 1. Superleuk filmpje, en.........oefening baart kunst, hoe meer filmpjes hoe beter het je op een gegeven moment afgaat.
  En wat leuk dat de kat ook even kwam kijken...........doet die van mij ook altijd, ff snuffelen wat het vrouwtje aan het doen is hahaha

  Ga zo door. Superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk dat ik zelf ook even ga kijken voor die keramische pannen, lijkt me wel wat

   Verwijderen