Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

5 februari 2014

SHOPPING / striped outfit


Striped outfit - Looove Pull&Bear. De collectie zit vol met hippe, betaalbare kleding die net iets origineler is dan H&M, of Vero Moda, of noem nog eens zo'n winkel. Het enige waar ik van baal is dat er niet een winkel wat dichter in de buurt zit. Het zusje van Zara en Bershka heeft een klein aantal filialen in Nederland, onder andere in Rotterdam en Den Haag, en is bezig met uitbreiding. One step at a time, en ik mag niet klagen, want onlangs opende er in Groningen ook al een Bershka. Voor nu moet ik het nog even met de online shop doen.1. Gestreepte trui 12,99 / 2. Biker jacket 69,99 / 3. Rugzak 39,99 / 4. Leren brogues 39,99 / 5. Mom jeans 39,99

Ik stelde deze outfit samen met enkele favorieten uit de webshop, maar ik zou er voor honderden euro's uit kunnen geven, zoveel leuke dingen kwam ik tegen. Het goede nieuws: vandaag en morgen geldt er 20% valentijnskorting op de gehele nieuwe collectie. Wààt? Ja, echt waar. Aaahh, had ik nu maar geld, want die schoenen móet ik echt hebben.

Liefs,
Antoinet

P.S. Maak me blij en like de everydayCHIC facebookpagina!

Bovenstaand beeld: Pullandbear.com

3 opmerkingen :

  1. Oeh leuke outfit, mooie kleuren en die schoenen zijn idd erg leuk! Ik wil ook graag nog een gestreept truitje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet niet waar je woont maar er zit er ook al een tijd een in Eindhoven ;)

    x Lieve

    BeantwoordenVerwijderen