Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

11 februari 2014

TREND / belt it


Belt it - Het is je vast niet ontgaan: een riem over je jas is helemaal de trend du jour. En eerlijk is eerlijk: wat vind ik het goed staan! Het staat lekker vrouwelijk, zo'n riem in de taille, maar ook heel nonchalant 'oh ja, mijn jas is te groot maar toevallig heb ik nog een riem liggen die de boel vorm geeft en er ook nog eens perfect bij past'. Snappen jullie wat ik bedoel?

Ik denk dat het precies is wat we nodig hebben, in een tijd van chunky knits en oversized coats. We hebben weer behoefte aan een beetje vorm, een beetje figure hugging. Ik ben er wel voor in. En dus ben ik plotseling geïnteresseerd in de categorie accessoires>riemen van webshops en ik dacht, waarom zou ik deze boeiende zoektocht naar de perfecte riem niet met jullie delen. Mijn eisen: de riem moet van echt leer zijn en een beetje robuust, want een fragiel dun riempje over een dikke winterjas: hmm I don't know. Voor de rest maakt het eigenlijk niet zoveel uit.

Toch nog een tip: van die gevlochten riemen zijn wel mega handig. Er zitten geen vaste gaatjes in, dus je kunt 'm zo strak of los dragen als je zelf wilt. Op die manier is 'ie multi-inzetbaar (jeans, jurkje, jas) en het maakt niet uit als je ineens heel veel taart gaat eten. Koop gewoon een grotere maat en mocht je toch ineens een bikinilijntje (get it?) hebben, dan knutsel je het restant van de riem gewoon op een fashionable manier ergens tussen.

1. Bruin met studs 19,95 H&M / 2. Cognac 16,67 ASOS / 3. Gevlochten donkerbruin 129,95 Andersons / 4. Lichtbruin 14,95 H&M / 5. Bruin gevlochten 49,95 Roxy / 6. Met structuur 24,95 Kiomi

Liefs,
Antoinet

Bovenstaand beeld: Garance Doré en Man Repeller

7 opmerkingen :