Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

4 februari 2014

UNPUBLISHED / january


January - De unpublished editie met deze maand allemaal foto's die geschoten zijn met mijn nieuwe spiegelreflex. Het is nog even wennen, niet alle foto's zijn zo geslaagd als ik zou willen, en het weer werkt daar niet echt aan mee. Grijs, grijs, grijs, net zoals deze foto's dus. Vooralsnog vind ik de eerste shoot het beste geslaagd, die van bovenstaande foto dus. De blogpost die daarbij hoort vind je hier, voor de rest klik je op de foto om naar het bijbehorende artikel te gaan.

Februari is inmiddels begonnen en ik ga deze maand mijn best doen om meer outfits op de foto te zetten. Ik hoop dat het weer een beetje gaat meewerken!

Liefs,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

4 opmerkingen :