Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

14 februari 2014

VIDEO / happy valentine's day

   
   
Happy Valentine's Day - De filmpjes van het YouTube kanaal LEAF bestaan altijd alleen maar uit beeld met een muziekje eronder, maar ik vind dat wel wat hebben. Het maakt de filmpjes misschien iets minder persoonlijk, maar daar tegenover staat dat het professioneel overkomt en de filmpjes zijn gewoon visually pleasing. Ik bedoel, hoe cute is dit filmpje? Ik wilde niet per se iets met Valentijnsdag doen, maar dit vond ik toch wel leuk om te delen. Voor als je ervan houdt om iets kleins en liefs te doen voor je partner, dan is dit perfect. Happy Valentine's Day!

Liefs,
Antoinet

Bovenstaand beeld: Leaf.tv

Geen opmerkingen :

Een reactie posten