Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

24 februari 2014

VLOG / blog class event


   

Blog Class Event - Afgelopen zaterdag ging ik naar het Blog Class Event dat werd georganiseerd door Yara van This Chick's Got Style. Dat leek mij een leuke gelegenheid om eens uit te proberen hoe het is om een dagje te vloggen! Het resultaat kun je hier boven bekijken. Ik had een erg leuke dag, leerzaam en gezellig en het was de perfecte gelegenheid om andere bloggers te ontmoeten en beter te leren kennen. Ik ben benieuwd wat jullie van het filmpje vinden!

Liefs,
Antoinet

De bloggers die jullie in het filmpje zien:
Yara - This Chick's Got Style / Karlijn - High On Heels (als je dit leest, stuur dan even de juiste link!) / Joyce - MyDubio / Joyce - Just Like Sushi

2 opmerkingen :

  1. Haha, waar is dat aapje met die handjes voor zijn ogen ;) Maar leuk om te zien! Wat een werk moet dat geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen