Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

2 maart 2014

INSPIRATION / february

February - Een heerlijk uitgebreide inspiratiepost, vol met outfits die ik afgelopen maand gepind heb. Mijn stijl is steeds meer verschoven richting klassiek en simpel en dat zie je wel een beetje terug in bovenstaande foto's. Het zit vol met jassen, sjaals, effen kledingstukken en basic kleuren zoals zwart en grijs, maar het valt me op dat een kléin beetje kleur me deze maand toch wel aansprak. Misschien is het de lente die stiekem al begint te kriebelen, want ik moet zeggen dat ik na al dat grijs, camel en zwart van de laatste maanden een beetje kleur erbij toch wel verfrissend vind. Zachtroze, blauw, groen? Ik ben benieuwd wat het voorjaar met mijn kledingkast gaat doen!

Liefs,
Antoinet

Bron afbeeldingen: via Pinterest
Bovenstaand beeld: Le-21eme.com

1 opmerking :

  1. Wat een heerlijke inspiratie! Ik vind de kleur ook weer erg prettig na die donkere dagen :)

    BeantwoordenVerwijderen