Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

5 maart 2014

SHOPPING / the black trench


The black trench - Jullie kennen natuurlijk allemaal de beige trenchcoat, die fijne klassieke jas die echt altijd kan en geschikt is voor iedereen. Het oorspronkelijke ontwerp komt bij Burberry vandaan, maar tegenwoordig heeft bijna elk merk wel een variant hierop in de collectie zitten. Ook ik heb er eentje aan de kapstok hangen, maar voor komend seizoen had ik eigenlijk wel zin in iets anders. Daarom: de trenchcoat in het zwart.

Afgelopen jaar waren oversized jassen natuurlijk al een grote trend en dit zagen we ook al een beetje terugkomen in trenchcoats. Soepelvallende flowy jassen, gemaakt van lichtgewicht gladde stoffen, geïnspireerd op deze invloedrijke collectie van Céline, gaan we denk ik ook komend seizoen nog heel veel zien. Er zijn genoeg varianten te vinden in de klassieke beige kleur, maar ik besloot voor het net zo tijdloze en chique zwart te gaan. Ik zocht een aantal mooie zwarte trenchcoats uit en schafte er ook alvast maar eentje aan. Welke is jullie favoriet?

Liefs,
Antoinet

1. Zijdeachtige trenchcoat nu 20,- H&M / 2. Oversized met zakken 69,95 Vero Moda / 3. Lang en elegant 99,- H&M / 4. Oversized trenchcoat 99,99 Mango / 5. Met nonchalante kraag nu 79,95 Louche / 6. Soepelvallend donkergrijs 69,99 Mango / 7. Lichtgewicht trenchcoat 34,95 H&M / 8. Chic en minimalistisch 309,95 Bruuns Bazaar / 9. Klassieke trenchcoat 99,95 Selected Femme.

Bovenstaand beeld: Raspberry&Rouge

9 opmerkingen :

 1. Ik vind ze erg mooi maar heb ze liever in een kleurtje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn veel varianten in het donkerblauw, ook erg mooi!

   Verwijderen
 2. Fijn verhaal, goed geschreven! Vind een zwarte trenchcoat ook heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Black trench has been on my mind awhile now but I haven't found the perfect one...yet. ;)

  Check out my fashion blog, I am sure you'll like it!
  www.searchingforlbd.com

  www.searchingforlbd.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooie, tijdloze 'kleur' en ik vind het daarnaast ook chique ogen! Tot nu toe heb ik geen zwarte trench, vroeger wel eens eentje gehad. Op het moment heb ik alleen een donker blauwe en nude tenchcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi! Ik vind nummer 5 het leukste :) Toch zou ik niet zo gauw voor zwart kiezen in de lente, dan liever voor in het najaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zoek inderdaad nog steeds de perfecte trench. Bedankt voor je mooie overzicht, zitten hele mooie bij! Mijn oog viel op nummer 5, interessant design en love de kleur!

  XO from Malta,
  www.b-biche.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Antoinet, leuke blog heb je! Ik heb je genomineerd voor de Liebster award :-).
  Kijk voor meer info op http://www.somekindapretty.nl/?p=79

  Groetjes Michèlle

  BeantwoordenVerwijderen