Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 maart 2014

UNPUBLISHED / februari + een kleine terugblikFebruari + een kleine terugblik - EverydayCHIC bestaat vandaag een half jaar! We gaan gezellig op dezelfde voet verder, maar een kleine terugblik is misschien wel op z'n plaats. In de unpublished editie van deze maand daarom een kort relaas over... outfitfoto's.

Na een half jaar merk ik dat er wel een lijn begint te komen in de outfitposts die ik publiceer. Ik heb mijn spiegelreflex twee maanden, heb er wat mee kunnen oefenen en er begint een bepaalde consistentie op te treden. Ik begin te leren welke poses goed werken, welke kleding, haarstijl en make-up het goed doen op foto's, en ook hoeveel goede foto's ik nodig heb voor een outfitpost. Ik houd niet van teveel foto's, vijf vind ik wel echt het maximum. Twee zou ik ook afdoende vinden, maar ik kom toch meestal uit op vier. In de regel zijn het twee verschillende (met jas, zonder jas, of een andere houding) van het totaalplaatje, een detailfoto, en een close-up van mijn hoofd (haar en make-up vind ik eigenlijk ook wel een wezenlijk onderdeel van een look).

Ik vind steeds vier foto's van mezelf plaatsen best veel, zeker drie keer in de week (dat is het streven). Ik ben ook best een tijdje bezig met afwegen welke foto's ik wel en niet zal plaatsen. Soms heb ik weinig goede foto's, andere keren juist teveel. Nu ik steeds gemakkelijker de juiste poses te pakken heb, merk ik dat de foto's beter zijn, maar is er ook minder variatie. Dan is het kiezen uit een heleboel foto's die allemaal vrij veel op elkaar lijken. De (in mijn opinie) beste foto's zien jullie terug in de outfitposts, de foto's die wel leuk zijn maar het net niet gehaald hebben bewaar ik voor het einde van de maand. Veel bloggers doen dan een recap van hun outfits en het leek mij vanaf het begin al leuk om dit ook te doen, maar op een iets andere manier. Dus bij dezen, de unpublished editie van de maand februari. 

Klik op de foto's om naar de bijbehorende outfitpost te gaan. Het artikel dat bij bovenstaande foto hoort vind je hier. Ik ben benieuwd, wat is jullie favoriete outfit? En welke outfitfoto's zijn het beste geslaagd?

Liefs,
Antoinet

7 opmerkingen :

 1. Leuk artikel en gefeliciteerd met het halfjarig bestaan! Ik vind deze foto's ook leuk! XO

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de 1e foto echt prachtig!
  With love,

  Joy

  | justlikesushi.com | join my monki giveaway |

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet is met de zwarte trui en hoed, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen