Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

18 mei 2014

PERSONAL / what's going on


What’s going on - Even een berichtje om jullie te laten weten hoe het me gaat, dat ik nog leef en waarom het zo stil is hier! Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met afstuderen en dat vraagt momenteel gewoon al mijn aandacht. Het liefst wil ik zo snel mogelijk klaar zijn met mijn studie en dat lukt alleen als ik me even volledig concentreer op één ding. Hoe eerder ik mijn scriptie af heb, hoe sneller ik me weer bezig kan gaan houden met iets wat ik veel leuker vind: het schrijven over fashion en beauty en het bijhouden van mijn blog.

Dus hoe graag ik ook elke dag zou willen bloggen, ik vind dat mijn focus nu even moet liggen op het schrijven van mijn scriptie. Verwacht hier daarom voorlopig geen uitgebreide teksten en mooie volzinnen, ik heb wel wat anders aan mijn hoofd. Maar I'll be back en ik zou het super vinden als jullie er dan ook nog steeds zijn! Je kunt me volgen via Bloglovin' zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer er een nieuw artikel online staat. En oh ja, natuurlijk kun je me ook op Instagram vinden, waar ik regelmatig persoonlijke foto's plaats. In de tussentijd verzamel ik een hoop inspiratie en nieuwe ideeën voor mijn blog, dus stay tuned...

Liefs en tot snel,
Antoinet

3 opmerkingen :

  1. Nog veel succes met je scriptie!
    En leuke foto :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes met het afstuderen en je scriptie! Gaat je lukken! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen