Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 juni 2014

RECIPE / fruity pastry bites


Fruity pastry bites - Fijne Pinksteren! Vandaag even iets anders dan normaal, namelijk een recept! Of nou ja, recept... het maken van deze bites is zo ontzettend makkelijk dat je dit eigenlijk geen recept kunt noemen. Ik maakte ze afgelopen week in een opwelling en legde het proces vast met mijn telefoon. De hapjes waren zo lekker én fotogeniek dat ik besloot ze hier te delen. Misschien leuk om vandaag nog eens te maken, want ze zijn lekker zomers, heerlijk luchtig en super easy.


1. Leg je ingrediënten klaar. Het enige wat je nodig hebt is een pakje bladerdeeg en wat fruit naar keuze! Ik koos voor aardbeien, frambozen en bramen uit de diepvries.


2. Laat het bladerdeeg een beetje ontdooien, snijd de plakjes in vieren en verdeel het fruit over het bladerdeeg.


3. Leg steeds twee plakjes bladerdeeg op elkaar, met het fruit ertussen. Gebruik je vingers of een vork om het deeg aan de zijkanten goed aan te drukken.


4. Leg de hapjes op een bakplaat en stop ze in de oven. 15-20 minuutjes laten bakken op 200ºC en klaar zijn je fruity pastry bites!De bladerdeeghapjes zijn zo al heel lekker, maar om ze iets feestelijker (en ongezonder) te maken, serveer je ze bijvoorbeeld met wat poedersuiker en slagroom. Enjoy!

Liefs,
Antoinet

Geen opmerkingen :

Een reactie posten