Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

22 juli 2014

BEAUTY / sleek garden of edenSleek Garden of Eden - Ik ben sowieso een fan van de Sleek oogschaduwpaletten, maar wat is dit palette een plaatje zeg! Op de foto hierboven draag ik vooral groene tinten, maar met dit palette kun je ook een veel neutralere look maken. Het bevat een aantal schitterende goud-, taupe- en paarsbruine tinten waar je heel veel kanten mee op kunt. Daarnaast is er een goede afwisseling tussen matte en glanzende kleuren. Ik houd persoonlijk niet van te veel shimmer op mijn oogleden, maar af en toe wil ik wel een uitzondering maken. Dit palette bevat een paar kleurtjes die haast duochrome lijken en zo'n mooie glans hebben dat je ze ook heel goed afzonderlijk op het ooglid kunt dragen.

Liefs,
Antoinet

Geen opmerkingen :

Een reactie posten