Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

31 augustus 2014

PERSONAL / what's going on update


What's going on update - Herinner je je deze post nog? De afgelopen maanden heb ik mijn blog een klein beetje verwaarloosd. Er kwamen maar weinig updates online en ik heb erg weinig van me laten horen. Dat kwam omdat ik even al mijn concentratie nodig had voor het schrijven van mijn scriptie. En ik heb goed nieuws, want mijn scriptie is af én goedgekeurd dus dat betekent dat ik ben afgestudeerd! Ik kan niet verwoorden hoe blij ik ben en ik kan niet wachten om aan iets nieuws te beginnen. Momenteel ben ik aan het solliciteren en ik hoop dat ik heel binnenkort een leuke en uitdagende baan vind. Natuurlijk heb ik in de tussentijd wel de gelegenheid om aan mijn blog te werken. En dat komt goed uit, want september is mijn favoriete maand als het op mode aankomt. Tot snel dus!

Liefs,
Antoinet

2 opmerkingen :

  1. http://www.alvoresblog.com

    Love reading your blog.

    BeantwoordenVerwijderen